Sleutelservice Broshuis - Autosleutels op Twitter Sleutelservice Broshuis - Autosleutels

Autosleutels

Sleutelservice Broshuis - Autosleutels op Facebook Sleutelservice Broshuis - Autosleutels op Twitter
Autosleutel met chip Autosleutels Voor al uw autosleutels! autosleutel bijmaken Peugeot autosleutel bijmaken VW Volkswagen autosleutel bijmaken Opel sleutel

Autosleutel bestellen

Voor een goedkope sleutel voor uw auto kunt u natuurlijk ook bij Sleutelservice Broshuis terecht, wij maken bijna alle autosleutels met een transponder klaar terwijl u wacht, en een stuk goedkoper dan bij de dealers!! Wij maken een complete reserve sleutel voor uw auto incl de code voor de startblokkering klaar terwijl u wacht. Kijk voor uw autosleutel en de prijs in het linker menu of wij ook uw autosleutel op een goedkope manier kunnen bijmaken.
Bij elk merk kunt u in de tabel meteen zien of wij uw autosleutel kunnen maken en programmeren. Kijk anders ook even naar waar we het doen via,

schoenservicebroshuis.nl/Virtuele rondleiding

Is uw reservesleutel kwijt of afgebroken, of wilt u gewoon een extra autosleutel bijgemaakt hebben dan kunnen wij als sleutelspecialist op het gebied van autosleutels ook uw sleutel op een eenvoudige manier kopiëren of bijmaken.
Om deze autosleutels bij te maken moest u vroeger naar de dealer van uw merk om deze te bestellen en was u in veel gevallen veel geld kwijt. Wij hebben echter alle machine's en de benodigde software om ook uw sleutel of autosleutel met een startonderbreking, de zogenaamde transponder sleutel te kopiëren en in te leren,en voor een veel goedkopere prijs dan bij de dealer van uw merk. Bel of mail ons en wij vertellen uw meteen of wij uw autosleutels met chip/code kunnen bijmaken. In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij in uw auto moeten zijn i.v.m het inlezen van de code, dus eerst even bellen is aan te raden!!
Uw autosleutels bijmaken of namaken doen wij klaar terwijl u wacht, en tegen een zeer scherpe prijs, wij maken al een autosleutel met transponder v/a €39,00 incl inleren en vrezen.

- - - - - - TIP! - - - - - - - - - - TIP! - - - - - - - - - TIP! - - - - - - - - -
Gaat u op vakantie met één autosleutel? Laat snel een autosleutel bijmaken bij Sleutelservice Broshuis en voorkom veel problemen bij verlies of diefstal op vakantie in Nederland of het buitenland!

In veel gevallen is het ook mogelijk de autosleutels op te sturen naar ons zodat wij deze kunnen bijmaken en vervolgens direct terug te kunnen sturen naar u incl de kopie-sleutel, dit alles is in veel gevallen in een dag of drie of vier te realiseren. Wij raden u dan ook aan even te bellen over de te maken autosleutel, kijk op onze pagina hoe het werkt,

schoenservicebroshuis.nl/sleutel-opsturen


Like onze facebook pagina,www.facebook.com/Autosleutels en www.facebook.com/pages/Sleutels/146795645517915 en blijf op de hoogte van onze activiteiten in de winkel en veranderingen op het gebied van autosleutels,sleutel en transpondersleutels.


Nieuw bij ons is dat u nu ook de Philips Crypto 46 transponder
kunt laten kopiëren. De Philips Crypto 46 transponders worden in zo'n 38% van de in Nederland aanwezige auto's toegepast(bron; AutoRai). Met deze uitbreiding van onze transpondermachine zijn we nu in staat om van zo'n 75% van de auto's met een startonderbreking de autosleutel op een eenvoudige manier te kopiëren tegen een aantrekkelijke prijs!!

Wij maken autosleutels voor de volgende automerken en hebben de sleutels hiervoor op voorraad:

AlfaRomeo sleutel,Audi sleutel,Cadillac sleutel,Chevrolet sleutel,Chevrolet/Daewoo sleutel,Crysler sleutel,
Citroën sleutel,Dacia sleutel,Daihatsu sleutel,Dodge sleutel,Fiat sleutel,Ford sleutel,GMC sleutel,Honda sleutel,Hummer sleutel,
Hyundai sleutel,Isuzu sleutel,Infiniti sleutel,Iveco sleutel,Jeep sleutel,Kia sleutel,Lancia sleutel,Land Rover sleutel,
Lexus sleutel,Mazda sleutel,Mercedes sleutel,Mitsubishi sleutel,Nissan sleutel,Opel sleutel,Peugeot sleutel,Porsche sleutel,
Renault sleutel,Rover sleutel,Saab sleutel,Seat sleutel,Skoda sleutel,Subaru sleutel,Suzuki sleutel,Toyota sleutel,VW sleutel.

Onze klanten komen o.a uit de volgende plaatsen;
Lichtenvoorde,Groenlo,(de gehele gemeente Oost Gelre),Winterswijk,Varsseveld,Aalten,Doetinchem,Eibergen,
Borculo,Haaksbergen,Arnhem,nijmegen en Enschede.

Bij Broshuis Autosleutels kunt o.a terecht voor al uw:

Huissleutels - Kluissleutels - Fietssleutels - Autosleutels - autosleutel - sleutels -Transpondersleutels - Klaviersleutels - Garagesleutels - Bootsleutels -Caravansleutels - Motorsleutels en Certificaatsleutels.

Let op!! Let op!! Let op!!

Het is echter zo dat wij de autosleutels maken zonder dat u de portieren op afstand kunt bedienen.
Als u besluit een autosleutel bij ons te laten bijmaken is het bij sommige serie's noodzakelijk dat u de auto meeneemt voor het inleren van de autosleutel. Het namaken van de autosleutel duurt ongeveer 15 tot 20 minuten incl progammeren en invrezen. Wij kunnen deze autosleutel leveren tegen een zeer scherpe prijs vergeleken met de prijzen bij de dealers.
Voor prijzen van één van onze autosleutels kunt u contact opnemen met ons via de mail info@schoenservicebroshuis.nl of u kunt bellen met 0544-376558 en wij geven u direct een antwoord op uw vraag.

Uitleg over de werking van een transpondersleutel;

V/a ongeveer 1995 hebben verzekeringsmaatschappijen de autofabriekanten aangedrongen autosleutels met een transponder te leveren bij elke verkochte auto, dit met de bedoeling om de diefstal van auto's terug te dringen.
De werking van een autosleutel met transponder gaat als volgt;als de autosleutel binnen het bereik van het radarveld van de auto is zal het radarveld de autosleutel herkennen en zal de auto gestart kunnen worden. Er zijn verschillende transpondertypes die horen bij verschillende merken en type autosleutels, ieder dus met zijn eigen transpondertype.Wij maken deze autosleutels op onze transpondermachine klaar terwijl u wacht en nogmaals, tegen een zeer scherpe prijs!


Openingstijden Sleutelservice Broshuis;

Maandaggesloten
Dinsdag09.00-12.30 13.30-18.00
Woensdag09.00-12.30 13.30-18.00
Donderdag09.00-12.30 13.30-18.00
Vrijdag09.00-12.30 13.30-18.00
Zaterdag09.00-12.30 13.30-16.00Rentenierstraat 25
7131 DK Lichtenvoorde
Tel: 0544-376558


Email:
info@schoenservicebroshuis.nl

Kijk op één van onze sites;

transpondersleutels.nl,of schoenservicebroshuis.nl


Graag zien wij een bezoek van u tegemoet.

Vriendelijke groeten en misschien tot ziens bij
Sleutelservice Broshuis.